Üdvözlöm oldalunkon!

Zomi Szabolcs vagyok, az oldal tulajdonosa, végzettségemet tekintve jogi szakokleveles közgazdász. Hobbi szinten már gyermekkorom óta foglalkozom numizmatikával.

Oldalamat az érem és papírpénz gyűjtők, a numizmatika iránt érdeklődők számára hoztam létre. Tapasztalataim szerint a numizmatikai anyagok gyűjtése egyre nagyobb népszerűségnek örvend, mind a hobbigyűjtők, mind a vérprofi befektetők körében. A webáruházunkban megvásárolható aranypénzek, ezüstpénzek, bankjegyek nem csak esztétikai, de komoly történelmi élményt is adnak, a történelem egy-egy szeletét tarthatjuk a kezünkben. Emellett – nem elhanyagolhatóan – ezen darabok értékállósága szinte garantált, nem véletlen hogy mind hazánkban, mind külföldön egyre többen választják ezt a befektetési formát a csak papíron létező, kézzel nem fogható elektronikus „befektetések” helyett.

Érem és papírpénz kínálatunkat folyamatosan bővítjük ritka, értékes és különleges darabokkal, valamint szakirodalmakkal, hogy minden kedves látogató örömét lelje a numizmatikával való foglalkozás minden egyes percében!

Rólunk