Garancia

A Zomi Numizmatika Kft valamennyi terméke eredetiségéért garanciát vállal!
Termékeink állapotáról a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtjuk. Amennyiben mégis kifogása merül fel a vásárolt termékkel kapcsolatban, úgy a kézhezvételtől számított 10 naptári napos visszavásárlási garanciát vállalunk.

A vevőnek 5 nap áll rendelkezésre a vételár kiegyenlítésére. Ennek letelte után – a Zomi Numizmatika Kft-vel történő ellenkező megállapodás hiányában – a rendelés automatikusan törlésre, a megvásárolt termék pedig újra meghirdetésre kerül.

Csomagolás, szállítás

Csomagolási díjat nem számítunk fel.

A vásárolt termék postázása a postaköltséggel növelt vételárnak a megadott bankszámlára történő beérkezése után történik. A postaköltség a Magyar Posta Zrt. aktuális díjtételei szerint kerül felszámításra. A postázás a vevő felelősségére történik, a küldemény eltűnése esetén kizárólag a Magyar Posta Zrt. mindenkori kártérítési összeghatáráig térítünk.

Van lehetőség futárszolgálattal történő kézbesítésre is. Ennek díja (jelenleg) 2.060 Ft. Az összeg tartalmazza a küldeménynek a feladástól számított 1-2 munkanapon belül történő kézbesítését munkaidőben 2 kg-ig 50.000 Ft értékbiztosítási határral. Amennyiben futárszolgálattal, de a fentiektől eltérő feltételekkel szeretné megkapni küldeményét, kérjük keressen minket a pontos összeg meghatározásához. Utánvétet nem vállalunk, tehát a postásnak/futárnak NEM lehet fizetni!

Szállításból eredő sérülésért felelősséget nem vállalunk.
Tévesen megadott szállítási cím esetén minden ebből eredő költség a megrendelőt terheli.

Tájékoztatók