BUYING!

Felvásárlás!

Folyamatosan vásárolunk régi pénzeket, érméket készpénzért, országosan!

Amiket leginkább keresünk: aranypénzek, ezüstpénzek az ókortól napjainkig, befektetési érmék, papírpénzek, szükségpénzek, emlékérmék, magyar és külföldi egyaránt.

Eladásra szánt anyagáról e-mailben is küldhet képeket illetve leírást az info@zominumizmatika.hu címre, de lehetőség van személyes találkozóra és egyeztetésre is Pécsen illetve Budapesten. Amennyiben Ön nem tudja meghatározni az eladási árat, vételi ajánlatot teszünk az aktuális darabra, melyet ha elfogad, cégünk készpénzben kifizeti. (a pontos vételi ár meghatározásához a darabok személyes, rövid vizsgálata is szükséges lehet, mivel ritkább darabok esetén az adott bankjegy vagy érme tartásfoka erősen befolyásolhatja a piaci értékét! – természetesen ennek meghatározásában is segítünk!) Cégünk székhelye Pécs, de országosan vásárolunk!

Amennyiben Önnek bármi olyan anyaga van, amitől szeretne megválni, keressen bizalommal; minden, általunk érdekesnek tartott anyagra korrekt árajánlatot teszünk. Szívesen nyújtunk bármilyen jellegű szakmai segítséget, akár érmekről, akár papírpénzekről legyen szó.

Cégünk hosszú távon gondolkodik, tartós üzleti kapcsolatot kívánunk kialakítani mind az eladókkal, mind a vevőkkel; ebben a szellemben igyekszünk minden tételre olyan árat kínálni, hogy Ön is jó szájízzel távozzon és mielőbb visszatérjen hozzánk akár eladóként, akár vevőként! Bizalmát előre is köszönjük!